Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri necesită aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 30 de porții cu 139 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr brun, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri, Unt De Arahide & Jeleu Degetul Mare Cookie-Uri, și Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți untul, untul de arahide, zahărul alb, zahărul brun și vanilia împreună într-un bol separat cu un mixer electric până când este ușor și pufos, 1 până la 2 minute. Răzuiți părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
3
Adăugați oul în amestecul de unt și bateți la viteză medie până se amestecă. Racla partea de castron în jos din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți amestecul de făină în amestecul de unt la viteză mică până când tocmai se amestecă. Răzuiți vasul și amestecați încă câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scoateți aluatul în 2 bile de dimensiuni de lingură și aranjați pe o foaie de copt. Acoperiți foaia de copt și refrigerați cel puțin 4 ore (peste noapte este ideal).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament și aranjați bile de prăjituri deasupra hârtiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
7
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până când sunt fierte parțial, 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Puneți gemul de zmeură într-un bol și amestecați până la consistența siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Apăsați un capac de sticlă de sodă în centrul fiecărui cookie până când marginile cookie-urilor se umflă și încep să crape, făcând o indentare. Umpleți fiecare indentare cu aproximativ 1 linguriță de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Gem
10
Coaceți prăjiturile până când marginile se rumenesc ușor, cu 7 minute mai mult. Răciți cookie-urile complet pe foaia de copt înainte de a le transfera pe un suport de sârmă.