Unt De Arahide Trata Cupe

Unt De Arahide Trata Cupe
Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica unt, rece bici biciuit topping, graham Cracker firimituri, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge acoperit cu ciocolată și mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, și Unt De Arahide Orez Krispie Trata.

Instrucțiuni

1
Se amestecă firimiturile și untul. Apăsați aproximativ 1 lingură. din amestecul de firimituri în fiecare din cele 12 căni de briose căptușite cu hârtie; acoperiți fiecare cu 1 lingură. din toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
2
Bateți laptele și untul de arahide cu sârmă într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate 2 minute sau până se omogenizează bine. Se amestecă ușor restul de 1-1 / 4 căni de topping biciuit. Lingurați uniform în cupe. Completați fiecare cu 1 linguriță. conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
ConservăConservă
4
Congelați 4 ore sau până când este ferm. Îndepărtați hârtia chiar înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista