Unt De Arahide Panglică Fudge Negrese
Unt de arahide panglică Fudge negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 47 minute. Dacă aveți la îndemână chipsuri de unt de arahide, unt de arahide, făină universală nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Fudge Brownies, Unt De Arahide Fudge Brownies, și Unt De Arahide Fudge Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. (180 C). Tapetați o tigaie de 8 inci cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.Pregătiți mai întâi panglicile. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați chipsuri pb, pb și unt. Se topește la 30 de secunde. Se amestecă până se omogenizează. Puneți un dreptunghi (nu vă faceți griji prea mult cu privire la dimensiune, dar încercați să îl faceți de cel puțin 6 inci lungime) pe o farfurie căptușită cu hârtie de ceară. Se răcește timp de 30 de minute sau până când este setat.Pregătiți aluatul. Într-un castron de dimensiuni medii pentru microunde, topiți untul la înălțime. Când untul este topit, amestecați zahărul. Întoarceți amestecul la cuptorul cu microunde și încălziți până când amestecul este foarte fierbinte, dar nu clocotește (1 minut). Se amestecă bine pentru a ajuta la dizolvarea unei părți din zahăr.Se amestecă cacao, sare, praf de copt și vanilie.
Adăugați ouăle, bătând până se omogenizează; apoi adăugați făina și chipsurile, amestecând până se combină. Puneți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Scoateți amestecul de panglică de unt de arahide din frigider și tăiați-l în benzi lungi și subțiri (lățimea și lungimea vor varia).
Așezați jumătate din fâșii peste aluatul de ciocolată, apoi lingurați aluatul de ciocolată rămas peste fâșii.
Coaceți brownies-urile timp de 25-27 de minute, până când un tester de tort introdus în centru iese uscat.
Scoateți-le din cuptor și așezați imediat benzile rămase decorativ peste brownies fierbinți-apăsându — le ușor
Lăsați să se răcească complet pe un suport de răcire, apoi transferați la frigider pentru a se răci câteva ore. Ridicați din tigaie și feliați în pătrate.Mărci 16 sau mai mult, în funcție de modul în care le taie.