Unt De Arahide Fără Făină-Fursecuri Cu Ciocolată

Unt De Arahide Fără Făină-Fursecuri Cu Ciocolată
Unt de arahide fără făină-fursecurile cu ciocolată necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 120 de porții cu 27 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bucăți de ciocolată semidulce, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Fursecuri Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Făină, Fursecuri Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide Fără Făină, și Fursecuri Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide Fără Făină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron mediu până se omogenizează bine. Se amestecă bucăți de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite la o distanță de 2 inci pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 12 până la 14 minute sau până se umflă și se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt pe un suport de sârmă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Scoateți în grătar și lăsați să se răcească 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În10 m.
Porții120
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista