Unt De Arahide Fragil
Această rețetă servește 6. O porție conține 1594 calorii, 50g de proteine, și 81G de grăsime. Dacă $1.6 pe portie se încadrează în bugetul dvs., untul de arahide fragil ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sirop de porumb, arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 181 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Batoane de prăjituri fragile cu arahide cu glazură de unt de arahide, Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, și Untul de arahide al lui Bob este fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor două foi de prăjituri de 11 x 17 inci.
Combinați zahărul, siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare la foc mare și aduceți la fierbere.
Adăugați alunele și reduceți focul la mediu, amestecând continuu.
Când amestecul ajunge la stadiul de fisură tare, aproximativ 300 de metri F (Folosiți un termometru pentru bomboane pentru a măsura temperatura), scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați untul de arahide, untul și vanilia, apoi bicarbonatul de sodiu, amestecând continuu.
Când adăugați bicarbonatul de sodiu, amestecul va crește dramatic în volum.
Se toarnă amestecul pe foile de copt pregătite, întinzându-se la o grosime de 1/4 inch. Se lasă să se răcească timp de 1 până la 2 ore. Rupeți bomboanele în bucăți mari și păstrați-le într-un recipient etanș.