Unt brun și sos de lămâie

Unt brun și sos de lămâie
Untul brun și sosul de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână capere, suc de lămâie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cartofi, Fasole Și Porumb În Sos De Unt Brun De Lămâie, Cartofi, Fasole Verde Și Porumb În Sos De Unt Brun De Lămâie, și Pâine Scurtă Cu Unt Brun De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare sau o cratiță la foc mediu. Continuați să gătiți până devine maro auriu (dar nu maro închis).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați sucul de lămâie și caperele și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CapereCapere
4
Turnați sau lingurați sosul peste carne sau pește fiert.Bun pentru: pui, porc sau pește
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
SosSos
PeștePește
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista