Unt maro-Tarta de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de făină, gălbenuș de ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Cu Zahar Brun-Afine, Tartă Cu Frangipan Cu Unt Maro De Smochine, și Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor mici. Într-un castron mic, bateți smântâna cu gălbenușul de ou.
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul de cremă în robotul de bucătărie și se pulsează până se formează firimituri umede. Întoarceți patiseria pe o suprafață de lucru și bateți-o într-un disc. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de aproximativ 30 de minute sau până când este răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți patiseria cu grosimea de 1/8 inch. Montați patiseria într-o tigaie de tartă canelată de 10 inci, cu fundul detașabil; tăiați patiseria deasupra. Patch orice fisuri cu garnituri de patiserie. Dați la frigider coaja de tartă timp de aproximativ 30 de minute sau până când este răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți aproximativ 25 de minute, până când janta este ușor aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți folia și greutățile și coaceți timp de aproximativ 10 minute mai mult, până când sunt ușor aurii peste tot. Puneți tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați
9
Într-o tigaie mică, topiți untul cu boabele de vanilie și semințele. Gatiti la foc moderat pana cand untul incepe sa devina auriu si miroase a nuca, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
11
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu 1 cană plus 1 lingură de zahăr și coaja de lămâie. Se strecoară untul brun în amestecul de ouă și se bate până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Bateți făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Se toarnă umplutura în coaja de tartă și se coace aproximativ 25 de minute, până devine aurie și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Transferați într-un raft pentru a se răci, aproximativ 2 ore.
15
Într-o cratiță, combinați restul de 1 cană de zahăr cu afine și apă. Aduceți la foc mic la foc moderat și gătiți până când merisoarele tocmai s-au despărțit și zahărul este dizolvat, aproximativ 4 minute. Răsturnați afinele într-un castron și dați-le la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Folosind o lingură cu fante, aranjați afinele pe tartă și aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)