Unt Brun-Tarta De Afine

Unt Brun-Tarta De Afine
Unt maro-Tarta de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de făină, gălbenuș de ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Cu Zahar Brun-Afine, Tartă Cu Frangipan Cu Unt Maro De Smochine, și Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor mici. Într-un castron mic, bateți smântâna cu gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă amestecul de cremă în robotul de bucătărie și se pulsează până se formează firimituri umede. Întoarceți patiseria pe o suprafață de lucru și bateți-o într-un disc. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de aproximativ 30 de minute sau până când este răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți patiseria cu grosimea de 1/8 inch. Montați patiseria într-o tigaie de tartă canelată de 10 inci, cu fundul detașabil; tăiați patiseria deasupra. Patch orice fisuri cu garnituri de patiserie. Dați la frigider coaja de tartă timp de aproximativ 30 de minute sau până când este răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți aproximativ 25 de minute, până când janta este ușor aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți folia și greutățile și coaceți timp de aproximativ 10 minute mai mult, până când sunt ușor aurii peste tot. Puneți tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Într-o tigaie mică, topiți untul cu boabele de vanilie și semințele. Gatiti la foc moderat pana cand untul incepe sa devina auriu si miroase a nuca, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
11
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu 1 cană plus 1 lingură de zahăr și coaja de lămâie. Se strecoară untul brun în amestecul de ouă și se bate până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Bateți făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Se toarnă umplutura în coaja de tartă și se coace aproximativ 25 de minute, până devine aurie și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Transferați într-un raft pentru a se răci, aproximativ 2 ore.
15
Într-o cratiță, combinați restul de 1 cană de zahăr cu afine și apă. Aduceți la foc mic la foc moderat și gătiți până când merisoarele tocmai s-au despărțit și zahărul este dizolvat, aproximativ 4 minute. Răsturnați afinele într-un castron și dați-le la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Folosind o lingură cu fante, aranjați afinele pe tartă și aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
17
Tăiați tarta în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista