Una din fiecare supă

Una din fiecare supă
Una din fiecare supă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 222 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mere, unt, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistentă oricând pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți legumele și fructele în bulion într-o cratiță grea de 3 litri, acoperită, până când este foarte fragedă, aproximativ 12 minute. Se amestecă smântâna, untul, pudra de curry și sarea și se încălzește până la fierbinte (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
LegumeLegume
UntUnt
FructeFructe
BulionBulion
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Supă pur și simplu într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Supă subțire cu apă, dacă se dorește și se servește presărată cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
* Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista