Un tort din Pădurea Neagră a lui P. P. C. Tissier ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 749 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 13. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de migdale, pudră de cacao, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 de ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Tort Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pre
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade și asigurați-vă că frigiderul dvs. poate găzdui tortul periodic prin pregătirea.Cu o zi înainte: începeți cu umplutura de cireșe, va dura peste noapte să o faceți corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați cutia de cireșe scurse (nu folosiți umplutură de plăcintă) cu 1/2 cu vin de Port, 1 tbls Kirsch și 3-4 picături de extract de migdale într-un recipient sigilat și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Port
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Kirsch
4
Scurgeți înainte de utilizare.*** Tortul va fi răcit periodic între pași. Dacă acest lucru nu se face, tortul tău se va destrăma. Acest tort trebuie asamblat pe un suport de tort greu, dacă trebuie să rămână acasă. Dacă urmează să fie transportat, folosiți un suport pentru tort și conduceți cu atenție, apoi răciți-l prompt pentru a preveni "topirea".Pentru tort: veți avea nevoie (
5
9 x 1 1/2 în tigăi rotunde pentru tort, unse, ușor făinate fie cu făină, fie cu pudră de cacao. ** Căptușesc fundul cu hârtie pergament pentru a ajuta la îndepărtare și pentru a preveni lipirea. Rafturile de sârmă vă vor ajuta când este timpul să vă răciți them.In bolul unui mixer electric, cu accesoriul pentru TEL, bateți 2 albușuri până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/2 cu zahăr și bateți până se formează vârfuri tari. *** Puneți deoparte în castron.Tortul: Cerneti impreuna 1 faina de tort de 3/4 cu, 1 cu zahar, 3/4 lingurita bicarbonat de sodiu si 1 lingurita sare Kosher in vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă Violet
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați 1/3 ulei de salată cu și 1/2 lapte cu și bateți pe viteza MED cu atașamentul cu palete, răzuind bolul des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Salată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 1/2 cu lapte, 2 gălbenușuri de ou și 2 oz de ciocolată de copt neîndulcită care a fost topită într-un cazan dublu și răcită. Bate 1 minut mai mult, răzuire castron frecvent. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou cu mâna cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați 3 oz de ciocolată semidulce de copt și 3 tbls Kirsch într-un cazan dublu: amestecați peste apă fierbinte, dar nu clocotită până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Kirsch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă încet în 1 ou bine bătut. Bateți 1 cu frișcă și 2 linguri de zahăr. Îndoiți în ciocolată și răciți cel puțin 2 ore.Glazură de unt: un bol al unui mixer electric, cremă împreună untul de 6 TBLS și jumătate din zahărul cofetarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Întindeți 1/2 cu glazură de unt pe partea tăiată a unui strat de tort. Cu glazura de unt rămasă, faceți o creastă de 1/2 inch lățime și 3/4 de înălțime în jurul marginii exterioare. Faceți o a doua creastă 2 din marginea exterioară. ** Gândiți-vă țintă, sau ochi de taur. SE RĂCEȘTE 30 DE MINUTE.Umpleți spațiile cu umplutură de cireșe scursă. Sus cu al 2-lea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Întindeți acest strat cu MOUSSE. SE RĂCEȘTE 30 DE MINUTE.* În timp ce acest lucru se răcește, bateți 2 cu frișcă și 2 tbls zahăr și 1 linguriță extract de vanilie.Strat Superior de MOUSSE cu al 3-lea strat de tort. Folosiți 1 1/2 cu frișcă pentru a acoperi acest al 3-lea strat. SE RĂCEȘTE 30 DE MINUTE.Acoperiți cu ultimul strat al 4-lea și folosiți frisca rămasă pentru a acoperi părțile laterale și partea superioară a tortului. Cerneti pudra de cacao deasupra si garnisiti cu bucle de ciocolata sau ras, papusi de frisca si cirese maraschino. Se răcește 2 ore.
Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.