Un rămas bun de la Basil Fettuccine
Un Rămas Bun de la Basil Fettuccine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 85 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ou, făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fettuccină De Busuioc, Busuioc Creveți Fettuccine, și Busuioc Nuc Fettuccine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un robot de bucătărie, procesați frunzele de busuioc până se toacă foarte fin.
Adăugați 1 1/2 căni de făină și pulsați de două sau trei ori sau până când sunt combinate.
Adăugați oul, 1 linguriță de ulei și apa până când aluatul formează o formă de bilă. Dacă aluatul pare uscat, adăugați puțin mai multă apă. Înfășurați aluatul într-o bucată de folie de plastic care a fost acoperită cu câteva picături de ulei de măsline. Refrigerați aluatul timp de 2 ore.
Scoateți aluatul din frigider și tăiați în 6 porții de dimensiuni egale. Rulați paste deși mașină de paste, sau rola cu sucitor la grosimea dorită. Folosiți făina suplimentară pentru a acoperi pastele în timp ce rulați.
Lăsați pastele să se usuce timp de o oră înainte de gătit.
Gatiti intr-o oala mare cu apa clocotita pana la al dente. Acest lucru ar trebui să dureze doar 3 până la 5 minute, în funcție de grosimea pastelor.