Un Castron Tort De Ciocolata I
Un castron tort de ciocolata I este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Un amestec de apă, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu un bol și încercările mele de decorare a tortului, Un bol tort de ciocolată cu ceai negru cu glazură caldă de ciocolată, și Tort de ciocolată cu un bol.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci.
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți o fântână în centru și adăugați ouă, lapte, ulei și vanilie. Bateți timp de 2 minute la viteză medie. Se amestecă în apă clocotită.
Se toarnă în două tigăi de 9 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie, apoi se întoarce pe o grătar și se continuă răcirea.