Umăr de porc glazurat cu miere cu praz fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc glazurat cu miere cu praz fiert. O porție conține 589 calorii, 57G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, șalotă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Umăr De Porc Fiert Cu Miere-Soia, Umăr de porc prăjit lent cu praz, caise și cimbru, și Umăr De Porc Fiert.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Scorați pielea de porc într-un model încrucișat. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și rumeniți la foc moderat, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o farfurie.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie.
Adăugați prazul tocat, șalota, usturoiul și ardeii iute, acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 5 minute. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Adăugați 2 căni din stoc și aduceți la fierbere.
Se toarnă sosul de soia peste carnea de porc și se acoperă cu folie. Prăjiți la cuptor, ungând ocazional, timp de aproximativ 4 ore sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 19
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Descoperiți carnea și periați-o cu 6 linguri de miere. Prăjiți timp de 15 minute sau până la luciu.
Transferați într-un raft așezat peste o farfurie și periați cu restul de 6 linguri de miere.
Albiți verdele de praz în apă clocotită cu sare timp de 3 minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece. Într-o tigaie mare, fierbeți restul de 1/4 cană de stoc, vinul și miso timp de 3 minute.
Adăugați verdele de praz și gătiți la foc moderat timp de 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se strecoară sucurile de porc într-o cratiță mică și se degresează.
Adăugați oțetul de orez și fierbeți până se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 5 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu prazul și sosul de tigaie.