Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc glazurat cu miere cu praz fiert. O porție conține 589 calorii, 57G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, șalotă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Umăr De Porc Fiert Cu Miere-Soia, Umăr de porc prăjit lent cu praz, caise și cimbru, și Umăr De Porc Fiert.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scorați pielea de porc într-un model încrucișat. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și rumeniți la foc moderat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați pe o farfurie.
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați prazul tocat, șalota, usturoiul și ardeii iute, acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 5 minute. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 2 căni din stoc și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Se toarnă sosul de soia peste carnea de porc și se acoperă cu folie. Prăjiți la cuptor, ungând ocazional, timp de aproximativ 4 ore sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 19
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Descoperiți carnea și periați-o cu 6 linguri de miere. Prăjiți timp de 15 minute sau până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Apă Pentru A Permite
10
Transferați într-un raft așezat peste o farfurie și periați cu restul de 6 linguri de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
11
Albiți verdele de praz în apă clocotită cu sare timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
12
Scurgeți și clătiți în apă rece. Într-o tigaie mare, fierbeți restul de 1/4 cană de stoc, vinul și miso timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Miso
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Adăugați verdele de praz și gătiți la foc moderat timp de 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Verzii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
14
Se strecoară sucurile de porc într-o cratiță mică și se degresează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
15
Adăugați oțetul de orez și fierbeți până se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 5 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu prazul și sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ