Umăr de porc frecat cu usturoi cu legume de primăvară
Usturoi-frecat Umăr de porc cu legume de primăvară este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1043 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cimbru, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Usturoi și condimente-umăr De Porc frecat cu conopidă bătută, Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară, și Cina de duminică: umăr De Porc frecat și prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cu partea unui cuțit mare, zdrobiți căței de usturoi cu 1 lingură de sare kosher pentru a face o pastă grosieră.
Transferați pasta într-un castron mic. Se amestecă coriandrul, cimbru, oregano, 1 lingură de sare, 2 linguri de piper negru măcinat grosier și 1/2 cană de ulei de măsline până se încorporează.
Pe o suprafață de lucru, frecați uleiul de usturoi pe toată carnea de porc cu unt. Cu partea grasă în sus, pliați carnea de porc sub sine în treimi și transferați-o într-o tigaie. Prăjiți carnea de porc timp de 40 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 2 ore și 20 de minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 16
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea fava și fierbeți până când cojile se slăbesc, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați favas-urile pe o suprafață de lucru; desprindeți și aruncați piei dure și transferați favas-urile într-un castron. Alternativ, fierbeți edamame congelat timp de 2 minute și transferați într-un castron.
Adăugați morcovii în cratiță și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați morcovii în castron.
Adăugați mazărea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute; dacă folosiți congelat, fierbeți până când este fierbinte, 30 de secunde.
Scurgeți mazărea și transferați-o în castron.
În aceeași cratiță, topiți untul în 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă legumele și se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se incalzeste. Se amestecă cele 3 linguri de ierburi tocate.
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și îndepărtați grăsimea.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și oțet balsamic și condimentați cu sare și piper. Aduceți la foc mic, acoperiți și păstrați fierbinte.
Feliați gros carnea de porc peste cereale și transferați-o în farfurii.
Se servește cu legumele, trecând sosul la masă.