Rețeta de umăr De Porc frecat de fenicul cu Salsa Verde ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 7 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 364 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cornichoni, umăr de porc, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Umăr de porc cu Salsa Verde, Scaloppine de porc cu salsa verde de fenicul, și Umăr de porc frecat cu usturoi cu legume de primăvară.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți fenicul, coriandrul, boabele de piper, șase căței de usturoi și sare într-un mortar. Se amestecă într-o pastă groasă folosind un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3
Adăugați ulei de măsline și 1 lingură de suc de lămâie și mai amestecați până se combină. Amestec din belșug slather pe umăr de porc și locul de carne în tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Pentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Transferați la cuptor și gătiți până se înmoaie, aproximativ șase ore, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute după prima oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Între timp, pregătiți salsa verde tocând stafide, coajă de lămâie, capere, cornichoane, ceapă, cățelul de usturoi rămas, pătrunjel, tarhon, ardei roșu zdrobit și piper negru într-un robot de bucătărie până când amestecul formează o pastă fină. Răsturnați părțile laterale ale robotului de bucătărie folosind o spatulă. Adăugați încet ulei de măsline, urmat de sucul de lămâie rămas, pulsând până se omogenizează. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pentru Ungerea Insertului
Can) Canned Salsa Verde
Cornișon
Nonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și răspândiți cărbunii în jurul perimetrului grătarului de cărbune. Setați o tavă de aluminiu de unică folosință în venter. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, preîncălziți jumătate din arzătoarele unui grătar cu gaz la mare și lăsați să se preîncălzească timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați umărul de porc la grătar și terminați gătitul la foc indirect până când este fraged în interior și crocant și strălucitor afară, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.