Umăr de porc fiert cu lapte cu Gnocchi de gris
Rețeta Umăr de porc fiert cu lapte cu Gnocchi de gris ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 324 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, scorțișoară măcinată, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Fiert În Lapte, Umăr De Porc Fiert Cu Lapte, și Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un castron mare.
Se amestecă 1 lingurăsare grosieră și scorțișoară într-un castron mic.
Presărați amestecul de sare peste carnea de porc, aruncândacoperiți uniform. Acoperiți și răciți peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul îno cratiță medie grea la foc mediu.
Bateți în făină. Reduceți căldura la mediu-scăzutși gătiți 2 minute, amestecând des (nu lăsați rouxul să se rumenească).
Se ia de pe foc;acoperiți și lăsați să stea până când este gata de utilizare.
Folosind viraje pornite / oprite, amestecați ceapa,morcovul și țelina în procesor până se toacă mărunt.Gatiti pancetta in oala mare rezistenta la cuptor la foc mediu-mare pana cand incepeti sa se rumeneasca si grasimea este redata, aproximativ 6 minute.
Adaugălegume la oală și saut până la începutul rumenirii, aproximativ 6 minute.
Adăugați carne de porc șisaut până la maro, aproximativ 7 minute.
Se adaugăvin și se aduce la fierbere, amestecând maroniu.
Adăugați lapte și aduceți la foc mic.
Adaugăpiure de roșii, apoi amestecați în roux. Se fierbe la foc mic 5minute, șoptind ocazional.
Se introduce în cuptor și se fierbe carnea de porcpână foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Descoperă; lasă carnea de porc să se răcească scurt. Se răcește carnea de porc, neacoperită,până la rece, apoi se acoperă și se răcește peste noapte.
Reîncălziți carnea de porc la căldură scăzută, amestecândîn mod frecvent. Condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați 1 pătrat gnocchi în centrul fiecăruiaplacă. Se acoperă cu carne de porc și sos.
* O slănină italiană vindecată în sare; disponibilă în cutia de delicatese frigorifică a multor supermarketuri și pe piețele italiene.