Umăr de porc fiert cu gutui

Umăr de porc fiert cu gutui
Umăr de porc fiert cu gutui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 430 calorii, 58G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, cimbru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Umăr de porc fiert cu gutui, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă boia de ardei, 1 1/2 lingurițe de kosersalt grosier, 1 linguriță de piper negru, coriandru,ghimbir, ienibahar și scorțișoară într-un vas mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2
Răspândiți amestecul de condimente peste umărul de porc. Înfășurați în plastic șifrigid peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. topiți untul cu ulei într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați umărul de porcși maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Transferați carnea de porc în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri, care picură din oală și se reduce căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați gutui în oală. Saut, până când laturile tăiate sunt ușor rumenite, 5 până la 7 minute. Folosind lingura cu fante, transferațichince la castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați ceapă, țelină șimorcov în oală. Saut până când încep legumelesă se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați usturoi; aut.1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Adăugați suc de rodieși bulion de pui. Aduceți la fierbere, răzuițisup bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
RodieRodie
11
Adăugați jeleu de coacăze roșii, bayfrunze și cimbru, apoi gutui. Întoarceți carnea de porc la oală, cu partea grasă în sus. Acoperiți oala cu folie,apoi capac; se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze RoșiiJeleu De Coacăze Roșii
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Fierbeți carnea de porc până când este foarte fragedă șitermometru introdus în registrele centrale165 buc.f, ungand ocazional, aproximativ 2 ore15 minute. Carne de porc rece descoperită la camerătemperatura 1 oră. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se răcește cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Transferați carnea de porcla suprafața de lucru.
15
Tăiați sfoara.
16
Tăiați carnea de porcîn cruce în felii groase de 1/2 inch. Suprapunețifelii în vas de copt de 13x9x2 inci. Folosindlingură plită, aranjați legumele șichince în jurul cărnii de porc. Fierbeți sucurile în oală până la suficient de îngroșat pentru a acoperi lingura, aproximativ 15 minute. Condimentați cu sare kosher grosieră,piper și suc de lămâie după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Se toarnă pestecarne de porc. Acoperiți și coaceți până se încălzește,aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Presărați carnea de porc cu mentă tocată;înconjoară cu pene de lămâie și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Gutuile sunt coapte când coaja lor se schimbă de la verde lagalben. Ar trebui să fie în continuare destul de ferme—gutuile moi sunt putrede. Pentru că sunt atât de greu, pot fi greu de pregătit.Mai întâi, folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărtapiele. Apoi, folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia fructelelung (prin miez) în pene.Cu un cuțit mic, îndepărtați cu grijămiezul. Pentru a preveni bucățile tăiatebrowning, înmuiați-le în apă de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista