Rețeta Umăr de porc cu Salsa Verde ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Acest fel principal are 558 calorii, 55g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rozmarin, salvie, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Umăr De Porc Frecat Cu Fenicul Cu Salsa Verde, Carne de porc în Salsa Verde, și Salsa Verde Carne De Porc Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu procesor de funcționare, picătură hamsii și usturoi prin tubul de alimentare și fin cotlet. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați pătrunjel, frunze de țelină, suc de lămâie, coajă de lămâie, oțet de vin roșu, rozmarin tocat și salvie tocată. Folosind porniri / opriri, procesați până aproape neted. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Frunze De țelină
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Pătrunjel
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Transferați salsa verde în castron. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Can) Canned Salsa Verde
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă usturoiul, Salvia, rozmarinul, sarea kosher grosieră și piperul negru proaspăt măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Kosher Grosieră
Rozmarin
Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Ungeți uleiul peste tot carnea de porc, apoi frecați amestecul de condimente peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
4
Așezați carnea de porc pe setul de rafturi în tigaie. Prăjiți 20 de minute. Reduceți căldura la 149° și continuați să prăjiți până când termometrul de citire instant introdus în registrele centrale185, aproximativ 6 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
5
Scoateți carnea de porc din cuptor; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
6
Lăsați să se odihnească 15 minute.
7
Tăiați în bucăți groase de 1/2 inch și serviți cu salsa verde alături.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.