Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă

Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de migdale tăiate, brânză parmigiano-reggiano, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă, Umăr gătit lent de rețetă de miel (cu legume prăjite), și Friptură de miel cu Pesto de migdale-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați mielul cu generozitate cu sare și piper, înfășurați în plastic și dați-l la frigider peste noapte. Aduceți fripturile la temperatura camerei înainte de a găti.
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele cu usturoiul până se toacă mărunt.
Adăugați frunzele de mentă, brânza și 3/4 cană de ulei și procesați până se omogenizează. Condimentează pesto-ul cu sare.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați fripturile și gătiți la foc mare, rotind, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Transferați fripturile într-o tigaie mare și întindeți jumătate din pesto peste ele. Acoperiți bine cu folie și prăjiți timp de aproximativ 2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fiecărei fripturi înregistrează 17
Scoateți folia, creșteți temperatura cuptorului la 425 și prăjiți timp de 30 de minute mai mult, până se rumenesc deasupra.
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Scoateți corzile și sculptați fiecare friptură în felii groase de 1/2 inch.
Se servește cu pesto-ul rămas și pene de lămâie.