Umplutură Italiană De Cârnați
Rețeta de umplutură italiană de cârnați este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12. O porție conține 282 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți cârnați, jumătate și jumătate, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cârnați italieni și umplutură de pâine, Pâine Italiană Și Umplutură De Cârnați, și Cârnați italieni și umplutură de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați stoc, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Combinați pâinea, amestecul de cârnați, condimentele de pasăre și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare, aruncând pentru a combina.
Împingeți împreună ouăle și jumătate și jumătate și pliați în umplutură.
Lingura umplutura într - un ușor uns 13-x 9-inch tava de copt; se acoperă cu folie, și se coace 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc.