Umplutura de stridii cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 863 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de ulei de măsline, piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Umplutură De Stridii Cu Ierburi, Biscuiți De Stridii Cu Ierburi, și Umplutură de stridii (un) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți cuburi de pâine în 2 tigăi de copt puțin adânci și coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până devin aurii, 25 până la 30 de minute în total. Se răcește pâinea în tigăi pe rafturi, apoi se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Bol
3
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
5
Dacă slănina are mai puțin de 1/4 cană de grăsime, adăugați suficient ulei în tigaie pentru a totaliza 1/4 cană de grăsime. Gatiti ceapa, telina, cimbru, salvie, usturoi, sare si piper in grasime in tigaie la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
țelină
Usturoi
Ceapă
Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați în castron cu cuburi de pâine, apoi amestecați slănină, pătrunjel, unt și stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Stridii
Pătrunjel
Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Stropiți cu stoc, apoi condimentați cu sare și piper și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc
8
Transferați umplutura într - un vas de copt superficial cu unt de 3 până la 3 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți, acoperit, în mijlocul cuptorului 30 de minute, apoi descoperiți și coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Umplutura poate fi asamblată (fără stridii și nu coaptă) cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și amestecați stridiile înainte de coacere.