Umplutură De Stridii

Umplutură De Stridii
Umplutura de stridii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 245 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 7 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați sare, stoc de pui, mănuși de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Umplutură de stridii (ne), Umplutură De Stridii, și Umplutură De Stridii.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati telina si ceapa pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mare, combinați pâinea de porumb mărunțită, țelina gătită, ceapa gătită, măruntaiele, stridiile, pătrunjelul, busuiocul, sarea, ardeiul, Salvia uscată și nucșoara. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie UscatăSalvie Uscată
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Amestecați ouăle bătute și bulionul de pui în amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(Keebler)(Keebler)
5
Transferați amestecul într-o farfurie și coaceți-l în cuptorul preîncălzit aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
De asemenea, puteți umple amestecul de umplutură în Curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Îndepărtați umplutura imediat după ce pasărea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții7
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista