Umplutură de pâine de porumb cu chorizo și chile

Umplutură de pâine de porumb cu chorizo și chile
Umplutura de pâine de porumb cu Chorizo și Chiles durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,11 USD per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 181 de calorii. 21 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de frunze de coriandru, cârnați chorizo, umplutură de pâine de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Masa Cornbread Umplutură cu Chiles, Chorizo Cornbread Umplutură și Chorizo and Cornbread Umplutură.

Instrucțiuni

1
Încinge cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Pepperidge Farm® Cornbread StuffingPachet Pepperidge Farm® Cornbread Stuffing
2
Se încălzește untul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până când legumele sunt fragede-crocante, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Scoateți cratita de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați bulionul, umplutura, cârnații, ardeiul iute și coriandru în cratiță și amestecați ușor. Turnați amestecul de umplutură într-o caserolă unsă de 2 litri. Acoperiți caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când amestecul de umplutură este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aroma naturala de nuca de cocos si ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic de nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecare cu cocktailuri.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista