Umplutură de pâine de porumb cu chorizo și chile

Umplutură de pâine de porumb cu chorizo și chile
Umplutura de pâine de porumb cu Chorizo și Chiles durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,11 USD per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 181 de calorii. 21 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de frunze de coriandru, cârnați chorizo, umplutură de pâine de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Masa Cornbread Umplutură cu Chiles, Chorizo Cornbread Umplutură și Chorizo and Cornbread Umplutură.

Instrucțiuni

1
Încinge cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Pepperidge Farm® Cornbread StuffingPachet Pepperidge Farm® Cornbread Stuffing
2
Se încălzește untul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până când legumele sunt fragede-crocante, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scoateți cratita de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați bulionul, umplutura, cârnații, ardeiul iute și coriandru în cratiță și amestecați ușor. Turnați amestecul de umplutură într-o caserolă unsă de 2 litri. Acoperiți caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când amestecul de umplutură este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aroma naturala de nuca de cocos si ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic de nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecare cu cocktailuri.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista