Umplutură de pâine cu smochine și migdale cu fenicul
Umplutura de pâine cu smochine și migdale cu fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 305 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, semințe de fenicul, smochine de misiune și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură de pâine de rozmarin cu pete, fenicul și lămâie, Paleo Migdale Fig Quickbread, și Cod cu umplutură de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți pâinea pe o foaie mare de copt și prăjiți aproximativ 15 minute, amestecând o dată, până se usucă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Întindeți migdalele pe o altă foaie de copt și prăjiți 5 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Lăsați migdalele să se răcească, apoi zdrobiți-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
5
Transferați pâinea și migdalele într-un castron mare și adăugați smochinele, salvia și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Căni De Bere
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o tigaie mare, topiți cele 6 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa, țelina, morcovii, bulbul de fenicul tocat, usturoiul și semințele de fenicul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Bulb De Fenicul
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Lăsați să se răcească, apoi răzuiți legumele în amestecul de pâine din castron. Se amestecă ouăle și bulionul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Căni De Bere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Răspândiți amestecul de umplutură în vas și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Coaceți timp de 30 de minute, până când se încălzește. Descoperiți și coaceți timp de 10 minute mai mult, până când blatul este ușor rumenit.