Umplutură de pâine cu smochine și migdale cu fenicul
Umplutura de pâine cu smochine și migdale cu fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 305 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, semințe de fenicul, smochine de misiune și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură de pâine de rozmarin cu pete, fenicul și lămâie, Paleo Migdale Fig Quickbread, și Cod cu umplutură de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți pâinea pe o foaie mare de copt și prăjiți aproximativ 15 minute, amestecând o dată, până se usucă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Întindeți migdalele pe o altă foaie de copt și prăjiți 5 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Lăsați migdalele să se răcească, apoi zdrobiți-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
5
Transferați pâinea și migdalele într-un castron mare și adăugați smochinele, salvia și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-o tigaie mare, topiți cele 6 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa, țelina, morcovii, bulbul de fenicul tocat, usturoiul și semințele de fenicul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Bulb De Fenicul
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Lăsați să se răcească, apoi răzuiți legumele în amestecul de pâine din castron. Se amestecă ouăle și bulionul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Răspândiți amestecul de umplutură în vas și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Coaceți timp de 30 de minute, până când se încălzește. Descoperiți și coaceți timp de 10 minute mai mult, până când blatul este ușor rumenit.