Umplutură de pâine cu porumb și slănină

Umplutura de pâine cu porumb și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 162 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de slănină, grăsime rezervată din curcan prăjit, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de porumb, cireșe și umplutură de slănină, Castan, slănină, măr uscat și umplutură de pâine de porumb, și Filet de vită învelit cu slănină cu umplutură de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. și ungeți un vas de copt de 4 litri.
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 1/2 inch și uscați în 2 tigăi mari de copt puțin adânci în cuptor 20 de minute.
Scoateți pâinea de porumb din cuptor și lăsați cuptorul la 325 de grade F. tăiați grosolan separat țelina, ceapa și slănina.
Intr-o tigaie mare, adanca saut bacon la foc moderat, amestecand, pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați țelina și ceapa și gătiți, amestecând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ierburi și sare și piper după gust și gătiți, amestecând, 1 minut.
Într-un castron mare, amestecați pâinea de porumb și amestecul de slănină și transferați-o în vasul de copt. Umplutura poate fi pregătită până în acest moment cu 1 zi înainte și răcită complet înainte de a fi răcită, acoperită.
Stropiți stocul sau bulionul peste umplutură și coaceți, acoperit, 1 oră.
Stropiți grăsimea sau untul rezervat peste umplutură și coaceți, neacoperit, în treimea superioară a cuptorului încă 30 de minute sau până când blatul este auriu.