Umplutură de pâine cu cârnați și aluat
Umplutura de pâine cu cârnați și aluat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 148 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, țelină, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Aluat De Cârnați, Umplutură De Aluat Cu Cârnați Vegani, și Umplutură de aluat cu pere și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați pâinea în straturi unice pe 2 tigăi cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până devin aurii, rotind tigăile după 10 minute. Opriți cuptorul; lăsați tigăile în cuptor timp de 30 de minute sau până când pâinea este crocantă.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și țelina; gatiti 11 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Transferați legumele într-un castron mare.
Adăugați cârnați în tigaie. Creșteți căldura; saut 8 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Scoateți cârnații din tigaie folosind o lingură cu fante; adăugați cârnați la amestecul de legume. Se amestecă pâinea, ierburile și piperul; aruncă.
Combinați bulionul, 1 cană de apă și oul, amestecând bine.
Stropiți amestecul de bulion peste amestecul de pâine; aruncați. Puneți amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; acoperiți cu folie.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute. Descoperiți și gătiți 20 de minute sau până se rumenesc.