Umplutură de pâine cu ciuperci și cârnați
Umplutura de pâine cu ciuperci și cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 256 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ciuperci cremini, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură De Pâine Cu Ierburi, Pâine cu ierburi și umplutură de țelină, și Turtă De Curcan Cu Umplutură De Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați pâinea în cuburi de 1 1/2 inch. Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe 2 tigăi cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până la prăjit.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Gătiti cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 10 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Scoateți din tigaie; tăiați transversal în felii groase de 1/4 inci.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; sotati 4 minute.
Combinați cuburile de pâine, cârnații și ciupercile într-un castron mare.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați pătrunjel, cimbru, salvie, sare și piper; sotati 1 minut.
Se adaugă la amestecul de pâine.
Combinați ouăle și bulionul, amestecând cu un bici.
Adăugați la amestecul de pâine; aruncați pentru a acoperi. Puneți o lingură într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.