Umplutură de porumb cu salvie și fructe uscate
Umplutura de pâine de porumb cu salvie și fructe uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 708 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, caise, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură de curcan cu orez brun și sălbatic cu castane și fructe uscate, Umplutură de salvie și pâine de porumb, și Umplutură de pâine de porumb cu șuncă, castane și salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți pâinea de porumb pe o foaie mare de copt cu margini.
Coaceți până când pâinea de porumb este uscată și începe să fie crocantă, aproximativ 15 minute, întorcând bucățile o dată la jumătate; pus deoparte. Păstrați cuptorul pornit.
Încălziți uleiul, între timp, într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand des, pana se rumeneste si lipicioasa, aproximativ 20 de minute.
Transferați într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă bulion, ouă, sare și salvie și se amestecă bine pentru a se combina.
Adăugați pâine de porumb și aruncați ușor doar pentru a umezi.
Transferați amestecul într - un 9-x 13-in uns. vas de copt.
Coaceți umplutura până când se simte fermă la atingere și partea de sus începe să se rumenească, aproximativ 40 de minute.