Umplutură de porumb cu salvie și fructe uscate

Umplutură de porumb cu salvie și fructe uscate
Umplutura de pâine de porumb cu salvie și fructe uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 708 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, caise, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură de curcan cu orez brun și sălbatic cu castane și fructe uscate, Umplutură de salvie și pâine de porumb, și Umplutură de pâine de porumb cu șuncă, castane și salvie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți pâinea de porumb pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până când pâinea de porumb este uscată și începe să fie crocantă, aproximativ 15 minute, întorcând bucățile o dată la jumătate; pus deoparte. Păstrați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul, între timp, într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand des, pana se rumeneste si lipicioasa, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Adăugați fructe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
7
Se toarnă bulion, ouă, sare și salvie și se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OuăOuă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
8
Adăugați pâine de porumb și aruncați ușor doar pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
9
Transferați amestecul într - un 9-x 13-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți umplutura până când se simte fermă la atingere și partea de sus începe să se rumenească, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Pâinea de porumb poate fi asociată cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Revista