Umplutură de orez sălbatic la cuptor
Rețeta de Umplutură de Orez Sălbatic la Cuptor poate fi preparată în aproximativ 55 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 171 de calorii . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este potrivită pentru 8 persoane. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Merge bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită orez, condimente pentru păsări de curte, sare și supă de pui. Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai super generos de 28% . Rețete similare sunt : înveliș cu orez sălbatic californian și varză cu vită și brânză ricotta crocantă , salată colorată de orez sălbatic și legume cu ierburi într-o quiche cu brânză feta și crustă de orez sălbatic .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotați țelina și ceapa în unt până se înmoaie. Într-un bol mare, combinați oul, supa, bulionul, pătrunjelul, condimentele pentru pui, sarea și piperul.
Adăugați amestecul de țelină, cuburile de pâine și orezul.
Puneți compoziția într-o tavă de copt unsă cu o capacitate de 1-1/2 litri. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 20 de minute. Descoperiți; coaceți încă 10-15 minute sau un termometru arată 71°C.