Umplutură de orez sălbatic la cuptor

Umplutură de orez sălbatic la cuptor
Rețeta de Umplutură de Orez Sălbatic la Cuptor poate fi preparată în aproximativ 55 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 171 de calorii . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este potrivită pentru 8 persoane. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Merge bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită orez, condimente pentru păsări de curte, sare și supă de pui. Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai super generos de 28% . Rețete similare sunt : înveliș cu orez sălbatic californian și varză cu vită și brânză ricotta crocantă , salată colorată de orez sălbatic și legume cu ierburi într-o quiche cu brânză feta și crustă de orez sălbatic .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotați țelina și ceapa în unt până se înmoaie. Într-un bol mare, combinați oul, supa, bulionul, pătrunjelul, condimentele pentru pui, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați amestecul de țelină, cuburile de pâine și orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Puneți compoziția într-o tavă de copt unsă cu o capacitate de 1-1/2 litri. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 20 de minute. Descoperiți; coaceți încă 10-15 minute sau un termometru arată 71°C.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista