Umplutura de orez sălbatic, fructe și Pecan este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,16 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, cățel de usturoi, frunze de țelină din inimă de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac de ghindă la cuptor cu orez sălbatic, umplutură de nuci Pecan și afine, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați țelină și ceapă tocate; gatiti,amestecand ocazional, pana se inmoaie siaproape translucid, aproximativ 8 minute. Se amestecăusturoi; gatiti, amestecand des, pana cand este parfumat,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
3
Adăugați orez sălbatic; se amestecă timp1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
4
Adăugați bulion, frunze de dafin, 1 linguriță de sare și 1 1/2 căni de apă; creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut,acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute. Descoperiți,amestecați și continuați să gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, 20-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Bulion
Apă
Sare
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Răspândiți pecanii pe o coacere cu ramăfoaie. Toast până parfumat, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Se lasă să se răcească; se toacă grosier. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați piulițele etanșela temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
8
Lăsați umplutura să se răcească,apoi acoperiți și răciți. Reîncălziți peste căldură medie, adăugând apă cu linguri dacă este prea uscată, înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Apă
9
Aruncați frunza de dafin. Se amestecă afine uscate, caise și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Caise
Frunze De Dafin
Stafide
10
Lăsați să stea, acoperit, timp DE5 minute.
11
Condimentează orezul după gust cu sare și piper.Fold pecan, afine felii, șitelina tăiată în amestec.