Umplutură de orez sălbatic, fructe și nuci Pecan

Umplutură de orez sălbatic, fructe și nuci Pecan
Umplutura de orez sălbatic, fructe și Pecan este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,16 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, cățel de usturoi, frunze de țelină din inimă de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac de ghindă la cuptor cu orez sălbatic, umplutură de nuci Pecan și afine, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați țelină și ceapă tocate; gatiti,amestecand ocazional, pana se inmoaie siaproape translucid, aproximativ 8 minute. Se amestecăusturoi; gatiti, amestecand des, pana cand este parfumat,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați orez sălbatic; se amestecă timp1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
4
Adăugați bulion, frunze de dafin, 1 linguriță de sare și 1 1/2 căni de apă; creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut,acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute. Descoperiți,amestecați și continuați să gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, 20-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BulionBulion
ApăApă
SareSare
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Răspândiți pecanii pe o coacere cu ramăfoaie. Toast până parfumat, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Se lasă să se răcească; se toacă grosier. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați piulițele etanșela temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
8
Lăsați umplutura să se răcească,apoi acoperiți și răciți. Reîncălziți peste căldură medie, adăugând apă cu linguri dacă este prea uscată, înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
ApăApă
9
Aruncați frunza de dafin. Se amestecă afine uscate, caise și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
CaiseCaise
Frunze De DafinFrunze De Dafin
StafideStafide
10
Lăsați să stea, acoperit, timp DE5 minute.
11
Condimentează orezul după gust cu sare și piper.Fold pecan, afine felii, șitelina tăiată în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AfineAfine
țelinățelină
Nuci PecanNuci Pecan
OrezOrez
12
Se ornează cufrunze de țelină.
13
234 calorii, 9 grame grăsime, 35 grame carbohidrați
14
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista