Umplutura de legume Matzoh este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, amestec de ciuperci shitake și crimini, matzos de ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură De Legume, Umplutură De Legume Savuroase, și Umplutura De Legume Se Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când uleiul strălucește. Saut ciuperci cu 1/2 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper până când lichidul pe care îl degajă s-a evaporat și ciupercile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Ciuperci
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți ceapa, feniculul și țelina cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până se înmoaie și devin aurii, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Fenicul
Piper
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați în castron cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Ungeți vasul de copt cu ulei de măsline. Se amestecă uniform amestecul în vas, se acoperă cu folie și se coace până se fixează, 25 până la 30 de minute. Pentru un blat cu niște margini crocante și rumenite, descoperiți și continuați să coaceți încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Clătiți Matzoh într-o strecurătoare sub apă curentă fierbinte până când se înmoaie, 15 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Se scurge bine.
9
Se adaugă în legume cu ouă, pătrunjel, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și se amestecă ușor până se combină.* Ungeți vasul de copt cu ulei de măsline. Se amestecă uniform amestecul în vas, se acoperă cu folie și se coace până se fixează, 25 până la 30 de minute. Pentru un blat cu niște margini crocante și rumenite, descoperiți și continuați să coaceți încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Piper
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
Umplutura poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu o zi înainte. Păstrați răcit, acoperit, apoi aduceți la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.