Umplutură de cârnați și fenicul

Umplutură de cârnați și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de cârnați și fenicul. O porție conține 261 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, țelină, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură De Cârnați De Fenicul, Umplutură De Fenicul De Cârnați, și Umplutură De Fenicul De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, ulei cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cârnați și gătiți, amestecând pentru a-l rupe, până la fiert, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
3
Scoateți cârnații pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
4
Topiți untul în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fenicul, ceapa și țelina; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă ierburile și semințele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
LegumeLegume
țelinățelină
FeniculFenicul
IerburiIerburi
CeapăCeapă
6
Transferați amestecul de legume într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați bucăți de pâine și amestecați bine. Se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește. Se amestecă bulionul. Aburiți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit și lingură în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
UmpluturăUmplutură
PâinePâine
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Preîncălziți cuptorul la 177°.acoperiți vasul de copt cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul este auriu și crocant, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista