Umplutură de cârnați și afine
Umplutura de cârnați și afine este o vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 104 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 130 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente, unt, fistic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Cârnați, Smochine Și Afine, Umplutură de afine și cârnați, și Cârnați-umplutură de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6.Gatiti ceapa in unt pana se inmoaie, darnu se rumeneste.
Adăugați pesmetul șiamestecați astfel încât să absoarbă tot excesul de untși grăsime.
Lăsați amestecul să se răcească. Sfat Întrun castron cu cârnațicarne,măr, afine, fistic, salvie și condiment amestecat.
Se amestecă bine, apoi se rulează în bile. Acum puteți acoperi și răci până la o zi înainte cooking.To gatiti, puneti intr-o forma de prajire sicoaceți timp de 40 de minute, întorcându-vă de câteva ori sau până când se rumenesc peste tot.
Adăugați frunzele de dafin, dacă le folosiți, pentru ultimele zece minute de gătit.