Umplutură de cârnați cu fenicul și dovlecei prăjiți
Umplutura de cârnați cu fenicul și dovlecei prăjiți este o fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Epicurious are 35 de fani. Dacă aveți la îndemână cuburi de dovleac, piper măcinat grosier, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură De Nucă Prăjită, Cârnați Și Fenicul, Umplutură de cârnați și fenicul, și Umplutură De Fenicul De Cârnați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. foaie de copt cu ramă pulverizată cu spray antiaderent. Împrăștiați dovleceii pe foaie într-un singur strat; presărați ușor cusare și piper. Prăjiți dovleceii până se înmoaie,amestecând ocazional, aproximativ 55 de minute.
Se transferă într-un castron mare; rece.
Topiți untul într-o tigaie mare și greacăldură medie.
Adăugați ceapă, țelină șifenicul. Saut 8 minute.
Adăugați cârnați. Saut, până când legumele sunt fragede, iar cârnații sunt gătite, rupând cârnații cu furcă, aproximativ 10 minute.
Adăugați toate ierburile; saut mai mult de 1 minut.
Se adaugă în castron cu squash.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Se răcește, se acoperă și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Împărțiți pâineaîntre 2 foi de copt cu margini.
Coaceți până când pâinea este crustă, dar nu tare, inversând foile după 5 minute, 10 până la 12 minutetotal.
Se transferă într-un castron foarte mare și se răcește.
Vas de copt cu unt de 13x9x2 inci.amestec de legume în pâine.
Whisksare și piper într-un castron mic pentru a amestecaamestecați în 1 cană bulion.
Adăugați amestecul de ouăumplutura, aruncarea pentru a combina uniform șiadăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat.
Transferați umplutura în vasul pregătit.
Coaceți umplutura descoperită până la gătitprin și maro și crustă deasupra,60 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.