Umplutură de cuscus și spanac
Umplutura de cuscus și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 229 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 59 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Zucchini la grătar cu umplutură de cuscus, spanac și Feta, Curcan de lămâie cu umplutură de cuscus, și Pui fript cu cuscus și umplutură de nuci de pin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gatiti 6 minute.
Adăugați cuscus și gătiți încă 5 minute.
Adăugați bulion, roșii, sare și piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți, acoperit, la foc mediu-mic 12-15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Gatiti slanina intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se sfărâmă și se rezervă. Ștergeți tigaia.
Încălziți uleiul rămas în tigaie.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde.
Adăugați spanac; gatiti 1 minut.
Adăugați spanac, slănină și suc de lămâie în amestecul de cuscus; aruncați pentru a combina.
Transferați umplutura în vasul de copt de 11 x 7 inci acoperit ușor cu spray de gătit și acoperiți cu folie.
Coaceți 15 minute sau până când se încălzește.