Umplutură de ciuperci și praz

Umplutură de ciuperci și praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de ciuperci și praz. Această rețetă servește 10 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 185 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, apă, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 8 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Umplutură De Ciuperci Și Praz, Umplutură de praz și ciuperci sălbatice, și Umplutură De Fenicul Și Praz De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de copt sau o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până devin aurii. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați prazul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi); saut 10 minute sau până când prazul începe să se rumenească, amestecând ocazional. Se amestecă ciupercile; saut 8 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Așezați amestecul de ciuperci într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați cuburi de pâine prăjită, bulion de pui și ingrediente rămase, cu excepția spray-ului de gătit. Aruncați ușor amestecul pentru a combina. Puneți amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când partea superioară a umpluturii este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Revista