Umplutură de ciuperci și praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de ciuperci și praz. Această rețetă servește 10 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 185 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, apă, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 8 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Umplutură De Ciuperci Și Praz, Umplutură de praz și ciuperci sălbatice, și Umplutură De Fenicul Și Praz De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de copt sau o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până devin aurii. Se răcește ușor.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați prazul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi); saut 10 minute sau până când prazul începe să se rumenească, amestecând ocazional. Se amestecă ciupercile; saut 8 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând ocazional.
Așezați amestecul de ciuperci într-un castron mare.
Adăugați cuburi de pâine prăjită, bulion de pui și ingrediente rămase, cu excepția spray-ului de gătit. Aruncați ușor amestecul pentru a combina. Puneți amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când partea superioară a umpluturii este rumenită.