Umplutură de castane, slănină și afine

Dacă aveți despre 1 oră și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, umplutura de castane, slănină și afine ar putea fi o remarcabilă fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 68 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 132 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, slănină afumată, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umplutură de castane, afine și praz, Umplutură de ciabatta cu castane și slănină, și Castan, slănină, măr uscat și umplutură de pâine de porumb.
Instrucțiuni
Înmuiați afinele în port timp de o oră. Prăjiți ceapa și slănina ușor în unt, până când ceapa este fragedă și slănina este gătită.
Adăugați usturoiul și prăjiți încă un minut.
Se răcește ușor, apoi se amestecă cu toate ingredientele rămase, inclusiv merisoarele și portul, adăugând suficient ou pentru a se lega, mi se pare cel mai ușor să-mi folosesc mâinile. Prăjiți un buton de umplutură în puțin unt, gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Pentru a găti: această umplutură poate fi coaptă într-un vas sau rulată în bile care vor fi clare la exterior și umede în interior. Pentru a coace, apăsați umplutura într-un vas uns pentru cuptor într-un strat gros de aproximativ 4 cm.
Coaceți la 190C/gaz 5 / ventilator 170C timp de aproximativ 40 de minute, până se rumenesc și, în cazul umpluturii de carne de cârnați, fierte direct. Alternativ, rulați în bile cu diametrul de aproximativ 4 cm. Prăjiți bilele de umplutură în grăsime fierbinte (pot fi ascunse în jurul curcanului sau făcute într-o formă de prăjire proprie) timp de 30-40 de minute, până când sunt crocante și frumos rumenite la exterior.