Umplutură de cartofi dulci cu slănină și cimbru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de cartofi dulci cu slănină și cimbru. Această rețetă face 16 porții cu 154 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, sare kosher grosieră, cuburi de cartofi dulci roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Biscuiți Cu Cartofi Dulci Cu Slănină Și Cimbru, Umplutură de cartofi dulci și afine + cadou Sweet Sunshine, și Clătite de cartofi dulci, ceapă și cimbru.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului; preîncălziți La350.
Întindeți cuburi de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de copt; coaceți până aproape fermla atingere, aproximativ 10 minute. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanșcontainer la temperatura camerei.
Așezați cuburi de pâine într-un castron foarte mare.Gatiti baconul intr-o oala mare mare peste mediucăldură până la crocant. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă și se aruncă toate, cu excepția a 3 linguribacon picură din oală; puneți oala la foc mediu-mare.
Adăugați unt, apoi cartofi dulci, ceapă, țelină, cimbru și 1 1/4 linguri de sare grosieră în oală. Saut până la ceapăsunt ușor moi, dar nu maro, 6 până la 8 minute.
Adăugați suc de portocale și dați la fiert; gatiti pana candcartofii dulci sunt aproape fragezi si sucul esteaproape absorbit, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de bacon și cartofi dulci în castron cu cuburi de pâine. Se condimentează cu mai multă sare și proaspătpiper negru măcinat. Se răcește ușor. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 15 x 10 x 2 inch vas de copt din sticlă.
Bateți ouăle și 1 1/3 căni de bulion de pui într-un castron mediu pentru a amesteca; adăugați la umplutură și aruncați pentru a combina.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Coaceți umplutura descoperită până la vârf ușor rumenită și crocantă în jurul marginilor,50 de minute până la 1 oră.