Umplutură De Cartofi Dulci

Umplutură De Cartofi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de cartofi dulci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, ceapă, salvie frecat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cartofi dulci și afine umplutura + dulce soare Giveaway, Umplutură De Cartofi Dulci, și Umplutură De Cartofi Dulci Și Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, încălziți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați țelina și ceapa; gătiți și amestecați până se înmoaie. Se amestecă bulionul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
3
Adăugați ingredientele rămase; amestecati pentru a combina.
4
Se transferă într-un 3-qt uns. aragaz lent. Gatiti, acoperit, la 4 ore sau pana se incalzeste.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista