Umplutură de cartofi cu ceapă caramelizată, slănină și brânză de capră
Umplutura de cartofi cu ceapă caramelizată, slănină și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 165 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare, ceapă, cartofi de două ori coapte în patru moduri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Cartofi, ceapă caramelizată și Gratin de brânză de capră, Cartofi, brânză de capră, ceapă caramelizată și Pizza cu roșii Cherry, și Ceapă Caramelizată-Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și zahărul și se sotează 10 până la 12 minute sau până se caramelizează. Se amestecă sherry și se gătește 1 minut sau până când lichidul se evaporă, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Se amestecă împreună amestecul de ceapă, brânza de capră, slănina, cimbru, sare și piper. Se amestecă în pulpa de cartofi conform instrucțiunilor de două ori-
Cartofi Coapte În Patru Moduri.