Umplutură de caise și alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura de caise și alune. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 109 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 71 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de coajă de lămâie, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 29%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Umplutură de gutui și alune, Macarons De Caise Cu Alune, și Strudel De Caise Cu Alune.
Instrucțiuni
Se prăjește ceapa în unt. Se amestecă nucile; se prăjește până devine auriu.
Se ia de pe foc, se adaugă caisele, pesmetul, pătrunjelul și coaja de lămâie.
Se amestecă oul și se condimentează. Folosiți jumătate pentru a umple capătul gâtului curcanului; modelează restul în bile.
Puneți bilele într-un vas de copt cu unt, apoi stropiți cu ulei.
Coaceți timp de 30 de minute până devin aurii sau prăjiți-le în jurul curcanului.