Umplutura de aluat cu pere și cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de tarhon, busuioc, cârnați de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Umplutură de aluat cu pere și cârnați, Umplutură De Aluat De Cârnați, și Umplutură de pâine cu cârnați și aluat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 425 timp de 9 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați cârnați și gătiți timp de 8 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8
Adăugați cârnați în cuburi de pâine, aruncând pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
9
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ceapa, țelina și morcovul; saut 10 minute sau până când ceapa începe să se rumenească. Se amestecă ciupercile; gatiti 4 minute. Se amestecă pere, busuioc, tarhon și sare; gatiti 4 minute sau pana cand para incepe sa se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în Sirop
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Adăugați amestecul de pere în amestecul de pâine, aruncând ușor pentru a combina. Se amestecă bulionul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în Sirop
12
Așezați amestecul de pâine într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
13
Coaceți la 425 timp de 20 de minute. Descoperi; coaceți umplutura încă 15 minute sau până când partea superioară a umpluturii este crocantă.