Umplutură Cu Cremă De Ouă

Umplutură Cu Cremă De Ouă
Umplutura cu cremă de ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 151 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți unt, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă, Pavlova cu umplutură de cremă de fructe, și Pufuri de cremă cu umplutură de cremă.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, amidonul de porumb, gălbenușurile de ou și laptele deasupra unui cazan dublu; se amestecă bine cu un tel. Gatiti peste apa fierbinte 8-10 minute sau pana se ingroasa, batand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
2
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă cremă într-un castron; așezați folie de plastic direct deasupra cremei pentru a preveni formarea unei piele. Se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista