Umplutură Cu Cremă De Ciocolată
Umplutura de cremă de ciocolată este o fără gluten rețetă cu 15 porții. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, amidon de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort Sandwich ușor de înghețată cu bici de vanilie și umplutură de cremă de ciocolată, Cookie-uri de ciocolată cu ciocolată cu umplutură de cremă de Mocha, și Cupcakes de ciocolată cu umplutură de cremă.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu până la fierbere.
Bateți gălbenușurile de ou și următoarele 3 ingrediente într-un bol din oțel inoxidabil.
Bateți o cantitate mică de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri pentru a tempera.
Amestecati gălbenuș amestec în restul de lapte fierbinte în cratiță.
Gatiti la foc mediu-mic, amestecand incet, 7 minute sau pana cand amestecul se ingroasa si incepe sa buleze.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata tocată, untul înmuiat și, dacă se dorește, bourbonul.
Așezați folie de plastic pe suprafață pentru a preveni formarea pielii. Se răcește peste o baie de gheață până se răcește complet. Umplerea poate fi răcită cu până la 2 zile înainte de utilizare.
* Pentru a aduce ouăle la temperatura camerei în siguranță, scoateți-le din frigider și puneți-le într-un castron timp de 30 de minute.