Umplutura de cârnați de anghinare

Umplutura de cârnați de anghinare
Umplutura cu cârnați de anghinare necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 280 de calorii, 8 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați sare, dip de spanac și anghinare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ umplutura / dressing de anghinare cu cârnați, umplutura de anghinare, cârnați și brânză parmezan și umplutura de anghinare, cârnați și parmezan (cu conținut scăzut de carbohidrați).

Instrucțiuni

1
Pune cubulețele de pâine într-un castron mare; pus deoparte. Se sfărâmă cârnații într-o tigaie mare; se fierbe la foc mediu pana nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Supa De Pui1-1/2 Cani De Supa De Pui
3/4 Cană De Roșii Uscate La Soare, Tăiate Mărunt3/4 Cană De Roșii Uscate La Soare, Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare
2
În aceeași tigaie, fierbeți ceapa, roșiile și usturoiul în unt timp de 4-5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă la amestecul de pâine; amestecați cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Într-un castron mic, combinați dip de anghinare, supa de pui, ouăle, pătrunjelul, busuioc, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Anghinare DipAnghinare Dip
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă peste amestecul de pâine; arunca pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 20 de minute. Acoperiți și coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista