Umplutura de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 442 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți măr fără coajă, ciuperci, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Umplutura De Ciuperci, Umplutura De Ciuperci, și Umplutura De Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Unt un vas caserola 9x13 inch. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor
2
Clătiți, uscați și sferturiți ciupercile. În tigaie mare se încălzește untul și se adaugă ciupercile, ceapa și țelina; se sotează 5 minute și se îndepărtează de la foc. Se amestecă condimentele de pasăre, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De Curte
Sare și Piper
Ciuperci
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-un bol mare de amestecare, combinați firimiturile de pâine cu bulion și ouă, adăugați amestec de ciuperci, mere și pătrunjel; se amestecă bine. Se transformă în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ciuperci
Pătrunjel
Măr
Bulion
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Bol De Amestecare
4
Acoperiți și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți capacul și se coace 15 minute mai mult pentru a Maro de sus.