Umplutura de castane de orez salbatic

Umplutura cu castane de orez sălbatic necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 275 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 1,2 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați unt, țelină, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gâscă friptă cu umplutură de orez și castane sălbatice , umplutură de castane și ciuperci sălbatice și umplutură de ciuperci sălbatice, castane și cârnați .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert 4 căni de apă, orez și bulion. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când orezul este fraged.
Între timp, cu un cuțit mic ascuțit, marcați un „X” pe partea plată a fiecărei castane, având grijă să nu tăiați carnea de nucă. Într-un cuptor olandez, aduceți apa rămasă la fiert.
Adăugați castane. Reveniți la fierbere; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Scurgeți și întoarceți castanele în tigaie; acopera si tine la cald. Cu un prosop de bucătărie sau suport pentru oală, scoateți una sau două castane o dată. Curățați și aruncați coaja exterioară și pielea interioară. Tocați grosier carnea de nucă.
Scurgeți orezul sălbatic. Într-o tigaie mare, căleți țelina și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă ușor salvia, sarea, cimbru, orezul și nucile. Se pune într-un 3-qt uns. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 40-50 de minute sau până când se încălzește.