Umplutura De Carne
Umplutura de carne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 112 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Un amestec de sos de grătar, friptură de porc au jus, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură De Carne Pentru Ravioli, Pentru Umplere, și Umplutură De Burrito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți au jus din friptura de porc. Se toacă și se toacă carnea de porc.
Se amestecă carnea de porc și ingredientele rămase până se amestecă.