Ultimul Pumn De Ouă
Ultimul pumn de ouă este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 631 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Este perfect pentru Crăciun. Funcționează bine ca o băutură destul de scumpă. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, gheață crăpată, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ultimul Pumn De Ouă, Punch Cu Ouă, și Pumn De Rom Final pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați gălbenușurile de ou în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici. Bateți cu viteză medie-mare până când este groasă și de culoare lămâie, aproximativ 4 minute.Reduceți viteza la mediu scăzut, adăugați încet zahărul și bateți până când amestecul este gros și cremos, aproximativ 5 minute. Se toarnă încet bourbonul și se bate până se încorporează. Turnați încet laptele, smântâna și vanilia și continuați să bateți până se încorporează, aproximativ 3 minute. (Reduceți viteza după cum este necesar pentru a împiedica stropirea lichidului.)
Transferați amestecul într-un recipient de servire de 4 litri și lăsați-l deoparte.Curățați și uscați vasul mixerului și accesoriul pentru bici.
Așezați albușurile în vasul curat și uscat și bateți la viteză medie-mare cu accesoriul curat până se formează vârfuri medii-rigide, aproximativ 2 minute. Amestecați albușurile în amestecul de gălbenușuri de ou până când sunt complet încorporate și eggnogul este galben pal și frothy.To serviți, umpleți căni cu gheață, puneți pumnul peste gheață și garnisiți cu un vârf de nucșoară.