Ultimul Piept Fiert

Rețeta Perișorul fiert final ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 742 calorii, 66g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.66 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, rozmarin, roșii din conserve și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Ultimate Piept De Carne De Vită Corned Cu Legume Rădăcină, Piept Fiert, și Piept Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Stropiți pieptul cu ulei de măsline, apoi condimentați carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Puneți un cuptor olandez mare sau o oală grea la foc mediu-mare și adăugați un număr de 3 ulei de măsline.
Așezați pieptul în oală și căutați pe ambele părți pentru a forma o crustă maro frumoasă.
Se scoate din oală și se lasă deoparte înainte de a adăuga morcovi, ceapă și țelină. Se rumenesc legumele, apoi se adaugă usturoiul, roșiile, vinul roșu, frunza de dafin, cimbru, rozmarin și pătrunjel.
Adăugați pieptul înapoi în oală, acoperiți și prăjiți la cuptor timp de 3 ore până când pieptul este fraged.
Scoateți pieptul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute. Se strecoară legumele și se toarnă o parte din excesul de grăsime, apoi se toarnă peste piept.
Feliați pieptul peste cereale și serviți peste piureul de păstârnac cu ceapă roșie prăjită și garnisiți cu pătrunjel.