Ultimul Piept Fiert

Ultimul Piept Fiert
Rețeta Perișorul fiert final ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 742 calorii, 66g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.66 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, rozmarin, roșii din conserve și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Ultimate Piept De Carne De Vită Corned Cu Legume Rădăcină, Piept Fiert, și Piept Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Stropiți pieptul cu ulei de măsline, apoi condimentați carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Puneți un cuptor olandez mare sau o oală grea la foc mediu-mare și adăugați un număr de 3 ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Așezați pieptul în oală și căutați pe ambele părți pentru a forma o crustă maro frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se scoate din oală și se lasă deoparte înainte de a adăuga morcovi, ceapă și țelină. Se rumenesc legumele, apoi se adaugă usturoiul, roșiile, vinul roșu, frunza de dafin, cimbru, rozmarin și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați pieptul înapoi în oală, acoperiți și prăjiți la cuptor timp de 3 ore până când pieptul este fraged.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Scoateți pieptul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute. Se strecoară legumele și se toarnă o parte din excesul de grăsime, apoi se toarnă peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Feliați pieptul peste cereale și serviți peste piureul de păstârnac cu ceapă roșie prăjită și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista