Rețeta Perișorul fiert final ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 742 calorii, 66g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.66 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, rozmarin, roșii din conserve și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Ultimate Piept De Carne De Vită Corned Cu Legume Rădăcină, Piept Fiert, și Piept Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Stropiți pieptul cu ulei de măsline, apoi condimentați carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Puneți un cuptor olandez mare sau o oală grea la foc mediu-mare și adăugați un număr de 3 ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Așezați pieptul în oală și căutați pe ambele părți pentru a forma o crustă maro frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se scoate din oală și se lasă deoparte înainte de a adăuga morcovi, ceapă și țelină. Se rumenesc legumele, apoi se adaugă usturoiul, roșiile, vinul roșu, frunza de dafin, cimbru, rozmarin și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Semințe De Leuștean Pudră
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați pieptul înapoi în oală, acoperiți și prăjiți la cuptor timp de 3 ore până când pieptul este fraged.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
7
Scoateți pieptul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute. Se strecoară legumele și se toarnă o parte din excesul de grăsime, apoi se toarnă peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Feliați pieptul peste cereale și serviți peste piureul de păstârnac cu ceapă roșie prăjită și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare