Ultimate Cupcakes De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Ultimate Chocolate Cupcakes. Această rețetă servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 375 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. 105 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cacao olandeză, sare, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ultimate Cupcakes De Ciocolată, Ultimate Cupcakes De Ciocolată, și Ultimate Cupcakes De Ciocolată.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata, smântâna și zahărul cofetarilor într-un castron mic pentru microunde.
Se încălzește la putere mare până când amestecul este cald la atingere, 10 până la 30 de secunde.
Bateți până se omogenizează; se transferă la frigider și se lasă să stea până se răcește, nu mai mult de 30 de minute.Cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Linia 12 cupe de brioșă de dimensiuni standard cu căptușeli de hârtie.
Puneți ciocolata și cacao într-un bol de amestecare și turnați cafeaua fierbinte peste.
Bateți până se omogenizează, apoi răciți la frigider pentru aproximativ 15 min.In un alt castron, amestecați făina, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună, dați deoparte.
Bateți uleiul, ouăle, oțetul și vanilia în amestecul de ciocolată răcit până se omogenizează, apoi amestecați amestecul de făină. Împărțiți aluatul între cupele de copt și așezați 1 lingură rotunjită de ganache deasupra fiecărui cupcake.
Combinați zahărul, albușurile și sarea în vasul unui mixer.
Așezați vasul peste o oală mică cu apă clocotită și bateți ușor și constant până când amestecul ajunge la 150 pe un termometru, aproximativ 2-3 minute.
Așezați vasul înapoi în mixerul suportului prevăzut cu accesoriul pentru tel. Bateți la viteză medie aproximativ 1-2 minute. Câte o bucată, adăugați untul, apoi ciocolata topită răcită și vanilia.
Se amestecă până se combină, apoi se mărește viteza la med-high și se bate până când este ușor și pufos. Dacă glazura dvs. nu se umflă suficient (ceea ce se poate datora faptului că ingredientele nu au fost la temperatura exactă potrivită), aruncați vasul în frigider timp de aproximativ 20-30 de minute și bateți-l răcit.